SPONSORER

Som alle andre selvfinancerende foreninger, så er vi i Herslev Rideklub, altid på udkig efter sponsorer, der har lyst til at støtte det lokale arbejde i en forening, hvor vi er aktive sportsudøvere på alle niveauer. Vi har alle aldre og alt lige fra både helt små- og voksne nybegyndere til ryttere på konkurrenceplan.

Vi ønsker at indgå en sponsoraftale, som forhåbentlig kan være til gavn for både sponsor og rideklubben.

I vedlagte sponsoraftale kan man se, hvilke sponsorater vi håber at finde i lokalområdet.

En af klubbens vigtigste indtægtskilder i forhold til arrangementer er vores Udvidede Klubstævner, som afholdes i juni og september, og her er vi dybt afhængige af vores sponsorer.

I forbindelse med stævnerne søger vi hvert år:

• En hovedsponsor

• Sponsorat af en klasse

Det koster 500,- at sponsorere en klasse. Pengene vil gå til pokaler og rosetter samt eventuelle gaver til de vindende equipager (hest/rytter). Antallet af klasser varierer alt efter antal tilmeldinger. Vælger I at sponsorere en klasse med 500,-, vil I komme til at stå som hovedsponsor for klassen. I vil blive nævnt i programmet samt nævnt ifm. Præmieoverrækkelsen – samt eksponering på vores hjemmeside.

• Sponsorat af ting/gave

I kan også vælge at sponsorere en ting/gave. Disse vil blive brugt som præmier til de vindende equipager (hest/rytter) i alle hesteklasserne. Vælger I at sponsorere ting/gaver, vil I få jeres navn under klassens dotering. I vil blive nævnt i programmet, som sponsor af gave for den klasse(r) i vælger at sponsorere. Derudover bliver I nævnt i forbindelse med præmieoverrækkelsen samt eksponering på vores hjemmeside.

Vi laver en planche med alle vores sponsorer, som bliver hængt op på stævnepladsen.

Vi håber, at have vakt jeres interesse for et sponsorat for at hjælpe os til, at bibeholde vores klub og aktiviteter på et niveau, som gør os i stand til at tilbyde et rigt fritidsmiljø til både børn, unge og voksne i området.

Uanset størrelsen på et eventuelt bidrag så ved vi, at jeres bidrag kan gøre en stor forskel.

Her ved siden af, er der et eksempel på hvordan vores sponsorkontrat ser ud.

Der står beskrevet hvad man kan støtte med og hvad vi kan tilbyde til gengæld.

Er man interesseret i at blive sponsor, kan denne printes, udfyldes og afleveres i postkassen.

Skulle du have spørgsmål til en aftale, er du velkommen til at kontakte vores sponsoransvarlige:

Karen Poulsen     2514 8144

Marlen Sørensen     3086 5404